75.00 грн. – 562.50 грн.
П'яна коза (Мурсія аль Віно) - це напівтвердий cир з козячого молока з промитою червоним вином скоринкою. Цей сир виробляють в регіоні Мурсія. Ми спробували виготовити його за оригінальною рецептурою. Під час визрівання сир двічі занурюють в червоне вино, тому він ввібрав усі грані винного букету
Варто спробувати!
75.00 грн. – 562.50 грн.
125.00 грн. – 250.00 грн.
Готуємо з натурального козячого молока. Витримка 3-5 діб в розсолі - молода, 2-4 тижні - витримана. Ніжна, смачна, корисна. Рекомендована для щоденного вживання, містить багато білку. Гарний сніданок, пасує до салатів, омлету, з томатами та зеленню.
Склад: молоко козине, фермент молокозсідальний, закваска мезофільна, сіль кухонна.
Жирність: 45%
Термін придатності: 7 діб після відкриття оригінальної упаковки в холодильнику при температурі 4-6С.
125.00 грн. – 250.00 грн.
65.00 грн. – 325.00 грн.
Класичний столовий сир, виготовлений за італійською рецептурою, має ніжний солоновато-молочний смак. Зазвичай у качотту додають різні трави, приправи, перець, кмин, волоський горіх, пажитник, оливкову олію з травами.
Витримка - від 2 тижнів до 2 місяців
65.00 грн. – 325.00 грн.
160.00 грн. – 480.00 грн.
Напівтвердий, має щільну структуру. Смак вершковий, легкий, нейтральний, без гірчинки. В натуральній скоринці. Дуже пасує до сніданку, на сендвіч, до омлету, з медом та яблуком.
Витримка 6-8 місяців
160.00 грн. – 480.00 грн.
85.00 грн.
Нерафінована, прямого холодного пресування. Має специфічний смак і легку гіркуватість. Корисне джерело вітамінів, жирних кислот та мінералів. Умови зберігання: 4 місяці в темному прохолодному місці (найкраще в холодильнику) в темному склі! Після відкриття – 1 місяць, можлива наявність природного осаду. !!!. Ціна 60 грн - 200 мл (темне скло)
85.00 грн.
