113.00 грн. – 375.00 грн.
Класичний столовий сир, виготовлений за італійською рецептурою, має ніжний солоновато-молочний смак. Зазвичай у качотту додають різні трави, приправи, перець, кмин, волоський горіх, пажитник, лаванду, оливкову олію з травами.
Склад: молоко козине, сіль, закваска молочнокислих бактерій, мікробіальний фермент.
Жирність: 35%
Термін придатності: 14 діб після відкриття оригінальної упаковки при температурі від 0° до 6° в холодильнику.
Витримка – від 2 тижнів до 4 місяців
Качотта – дуже смачний сир, який чудово плавиться, тому використовується для бутербродів, пасти, різотто, пасує до гарнірів та салатів. Качотта зовні в натуральній скоринці, всередині сир м’який за текстурою, схожий на камамбер, тягучий і має глибокий присмак. Особливість качотти в тому, що вона однаково смачна і молодою і витриманою. Тому І подобається качотта всім без виключення. Класичний варіант – качотта з пажитником, має характерний горіховий смак. З білим вином та фруктами прикрасить Вашу сирну тарілку.
Вага | 150 гр, 250 гр, 500 гр |
---|
200.00 грн.
250.00 грн. – 625.00 грн.